Eladó ház Abda, 24.500.000 Ft, 70 négyzetméter
24,5 mFt
Abda,
eladó ház
Méret:
70 négyzetméter
Szobák:
2
Fűtés jellege:
Egyéb
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Abda
Alapterület:
70 négyzetméter
Ár:
24.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10241264
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
egyéb
Elhelyezkedés:
udvari
Telekterület:
2000
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Győrből könnyen, gyorsan megközelíthető településen, Abdán eladó ez a 2000 nm területű telken álló, kb.: 70 nm alapterületű, vegyes falazatú családi ház. A telek hátsó részére egy további ház építhető, így Ön az ingatlan megvásárlását követően ezt a részt kb.: 3 – 4 M Ft-ért értékesítheti.

Abdát csak dicsérni tudom, hiszen én is itt lakom. Van nálunk minden, ami erősíti az itt élő közösséget: Bornapok, melybe bele fáradok, Gyermeknap sok eseménnyel, Falunap számos rendezvénnyel. A településen található orvosi rendelő, óvoda, iskola, és megfelelő a helyközi busz, valamint a vonatközlekedés. Na de essék pár szó az ingatlanról is:

A ház helyiségei: előszoba, konyha, közlekedő, 2 külön nyíló szoba, fürdőszoba zuhanykabinnal, különálló wc. Az ingatlant a jelenlegi tulajdonos renoválta. A munkálatok során felújította a tetőszerkezetet, új, hőszigetelt üvegezésű fa ablakokat épített be, korszerűsítette a fűtés rendszert, valamint modern, esztétikus burkolatokkal látta el a helyiségeket. A konyha gépesített. (Villany sütő, főzőlap, páraelszívó.) A fűtést a nagyobb szobában elhelyezett fa tüzelésű kandalló, és a hozzá kapcsolódó, hő átvezető rendszer biztosítja. Kiegészítésként infrapanelek kerültek beépítésre. A természet nyújtotta nyugalmat a fedett tornácon, és a hozzá épített teraszon egyaránt élvezheti. A zárt udvar több gk. parkolására alkalmas. A ház hozzá építéssel bővíthető. A ház végében áll egy udvarról nyíló tároló.
Irodánkban díjmentes hitel, babaváró hitel, és CSOK ügyintézéssel tesszük teljes körűvé szolgáltatásainkat. Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, várom hívását: 30/2 905 405.
Érdeklődés
 
 
 
 
 
 
Küldés