Eladó ház Dunaszeg, 35.330.000 Ft, 80 négyzetméter
35,33 mFt
Dunaszeg,
eladó ház
Méret:
80 négyzetméter
Szobák:
4
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Dunaszeg
Alapterület:
80 négyzetméter
Ár:
35.330.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10211767
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
új építésű
Telekterület:
600
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Győrtől 12 km-re Dunaszegen eladásra kínáljuk az itt bemutatott, 600 m2-es telken fekvő 80 m2 alapterületű egyszintes családi házat.

A belső terek elrendezése tágas nappali közvetlenül térkövezett teraszkapcsolattal, konyha-étkező, kamra, 3 szoba, fürdőszoba WC-vel, különálló WC, háztartási helyiség.

Műszaki paraméterek:
A főfalak 30 cm vastagságú Leier falazó elemből falazottak. A hőszigetelés a külső falon 15 cm-es hungarocell, a padlószerkezeten 12 cm-es lépésálló hungarocell hőszigetelés és a födém szigetelés 30 cm-es. A nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel készült műanyag ablakok, fehér színben. A tető héjazata cserép (Terrán Synus).
A fűtés módja: kondenzációs gázkazán megújuló energiával kiegészítve. A megújuló energia háromféle alternatívából választható (hőszivattyú, napelem, napkollektor); a fenti ár ezt nem tartalmazza.

Extrák:
- a telken belül murvázott gépkocsiparkoló és út
- az adásvételi szerződés 50%-át a kivitelező fizeti

Az ingatlan emelt szintű fűtés kész állapotban kerül átadásra 2021 év tavaszán. Az ár tartalmazza a telek vételárát. Kulcsrakész befejezés igény szerint kérhető a kivitelezőtől felár ellenében.

A kivitelező határidők betartásával, precíz munkát végez, melyről Ön is meggyőződhet, megtekintheti a már elkészült referencia házak egyikét ! Ha változtatna a belső elrendezésen, vagy nagyobb alapterületű lakrészt szeretne egyeztetés után megoldható.

A Mosoni Duna közelsége, illetve a Győrt és Szigetközt összekötő kerékpárút sok szabadidős programot kínál az ott élőknek.

CSOK igénybe vehető, melynek lebonyolítását irodánk díjmentesen vállalja. Az ingatlan illetékmentes! Amennyiben szeretné megtekinteni a telket, időpont egyeztetés céljából várom hívását: 30 503 0013.
Érdeklődés
 
 
 
 
 
 
Küldés