Eladó ház Győr, Bácsa, 42.750.000 Ft, 141 négyzetméter
42,75 mFt
Győr,
eladó ház
Méret:
141 négyzetméter
Szobák:
2 + 2
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
ikerház
Település:
Győr
Alapterület:
141 négyzetméter
Ár:
42.750.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9487480
Szintek száma:
2 szint
Szobák száma:
2 + 2
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
udvari
Kor:
új építésű
Telekterület:
460
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Győrben keres új építésű, minimál stílusú családi házat? Talán ez az ingatlan lesz új otthona.

Győr-Bácsa városrészen, 1000 nm területű (459,5 nm saját használatú) telken épül ez az ikerház rész, mely a kimondottan széles utcafrontjának köszönhetően teljesen elszeparálható, külön bejáratról megközelíthető. Ez az egyedi adottság biztosítja azon az elvárások meglétét, melyeket egy családi házzal szemben támasztunk. A 2 ikerház egymáshoz szerkezetileg a garázsokkal kapcsolódik, ezzel biztosítva a lakók elkülönült, kerítéssel teljesen leválasztható életterét. (L1-es lakás, a rajzon a piros színnel jelölt ingatlan.)

A belső 2 szintes, 121,28 nm lakóterű + 8,54 nm terasz + 6 nm erkély + 24,31 nm garázs alapterületű ház helyiségei a földszinten (59,47 nm): előtér, nappali közvetlen terasz kapcsolattal, konyha-étkező, közlekedő, háztartási helyiség, wc.
Az emeleten (61,81nm): közlekedő, 3 szoba, gardrób, 2 fürdőszoba, wc.
A főfalak 30-as PHOROTHERM téglából falazottak. A homlokzati hőszigetelés 15 cm, a födém pedig 30 cm vastagságú. A nyílászárók 5 légkamrás ablakok, 3 rétegű üvegezéssel. A bejárati ajtó 5 ponton záródó, hőszigetelt műanyag kivitelezésű. A fűtést és a meleg vízellátást egyedi, gáz üzemű kondenzációs kazán biztosítja. A hő leadók radiátorok. Igény esetén a radiátoros fűtés rendszer padló fűtésre váltható. A kombinát fűtés (radiátor és padló) feláras. A telken található egy ásott kút, így a majdan kialakított kert öntözése minimális költséggel megoldható.

Az aktuális készültségtől függően, Önnek lehetősége van módosítani a belső terek méretét, elrendezését. Az emelt szintű fűtés kész állapot 2020. őszén várható. Kulcsra kész befejezés kérhető. Az ár tartalmazza a telek árát, a közmű fejlesztési hozzájárulások, és a mérő órák díjait, a klíma, a riasztó, és a rejtett elektromos redőny előkészítés, valamint a garázs bejáratán a (Hörmann típusú) billenő kapu költségét is. Az ár nettóban értendő. Az ÁFA összegét, az aktuálisan érvényben lévő ÁFA törvény határozza meg.
CSOK igénybe vehető, melynek lebonyolítását irodánk díjmentesen vállalja. Az ingatlan illetékmentes!!!!!!! Amennyiben szeretné megtekinteni a telket, időpont egyeztetés céljából várom hívását: 30/ 2 905405.
Érdeklődés
 
 
 
 
 
 
Küldés