Eladó ház Győrság, 27.950.000 Ft, 96 négyzetméter
27,95 mFt
Győrság,
eladó ház
Méret:
96 négyzetméter
Szobák:
3 + 1
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
ikerház
Település:
Győrság
Alapterület:
96 négyzetméter
Ár:
27.950.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9881657
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
3 + 1
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
udvari
Kor:
új építésű
Telekterület:
450
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Tudta Ön, hogy amennyiben bizonyos településeken építkezik, akkor állami támogatás igénybe vételével 5 M Ft-tal csökkentheti az építkezése költségét? Nos, jó hírem van, Győrság szerepel ezen a település listán, így a személyi feltételek megléte esetén, ennél az ingatlannál Ön élhet ezzel a lehetőséggel.

Győrságon, 900 nm területű, (ebből 450 nm saját használatú) telken kerül kivitelezésre ez a közös fallal nem rendelkező, teljesen elszeparálható, 91,40 nm + 10 nm terasz alapterületű ikerház, melynek emelt szintű fűtés kész állapotú átadását a kivitelező 2020. őszére vállalja. Kulcsra kész befejezés kérhető!!!!!
A belső terek elrendezése: előtér, nappali-konyha-étkező közvetlen terasz kapcsolattal, kamra, közlekedő, 3 szoba, fürdőszoba, különálló wc, háztartási helyiség.
A főfalak 30-as PHOROTHERM téglából falazottak. A homlokzati hőszigetelés 15 cm, a födém pedig 30 cm vastagságú. A nyílászárók 5 légkamrás ablakok, 3 rétegű üvegezéssel. A bejárati ajtó 5 ponton záródó, hőszigetelt műanyag kivitelezésű. A fűtést és a meleg vízellátást egyedi, gáz üzemű kondenzációs kazán biztosítja. A hő leadók radiátorok. Felár ellenében a radiátoros fűtés rendszer padló fűtésre váltható. Az aktuális készültségtől függően, Önnek lehetősége van módosítani a belső terek méretét, elrendezését. Az ár tartalmazza a telek árát, a közmű fejlesztési hozzájárulások, és a mérő órák díjait.

CSOK, 5 M Ft mértékű ÁFA visszaigénylés, valamint babaváró hitel igénybe vehető, melynek lebonyolítását irodánk díjmentesen vállalja. A hirdetési ár a visszaigényelt támogatással került feltüntetésre. Amennyiben Ön erre nem jogosult, abban az esetben az ár: 32,95 M Ft. Az ingatlan megvásárlása esetén Ön mentesül az illeték megfizetése alól. Amennyiben szeretné megtekinteni az építkezés helyszínéül szolgáló telket, időpont egyeztetés céljából várom hívását: 30/ 2 905405.
Érdeklődés
 
 
 
 
 
 
Küldés