Eladó ház Győrszemere, 31.080.000 Ft, 80 négyzetméter
31,08 mFt
Győrszemere,
eladó ház
Méret:
80 négyzetméter
Szobák:
4
Fűtés jellege:
Egyéb
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Győrszemere
Alapterület:
80 négyzetméter
Ár:
31.080.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10199447
Szintek száma:
1 szint
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
egyéb
Kor:
új építésű
Telekterület:
460
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Győrszemere-Nagyszentpálon, csendes környéken, új házak szomszédságában épülő ikerházat ajánlunk figyelmébe. Az ingatlan családi házként funkcionáló, közös fallal nem rendelkező, kb. 460 nm területű saját használatú telken helyezkedik el. A két ház egymástól 18 méter távolságra kerül felépítésre.

A ház alapterülete 80 nm + 14 nm terasz. A belső terek tervezett elrendezése: előtér, közlekedő, nappali, konyha-étkező, kamra, 3 szoba, háztartási helyiség, fürdőszoba, WC. A nappali közvetlen térkövezett teraszkapcsolatos.
A főfalak 30 cm vastagságú Leier falazó elemből falazottak. A külső falon a hőszigetelés vastagsága 15 cm, a padlószerkezeten 12 cm, és a födém szigetelése 30 cm. A tető héjazata cserép.
A nyílászárók 3 rétegű műanyag ablakok, fehér színben, redőny előkészítéssel.
A fűtés módja: villany kazán napelemmel kiegészítve. A korszerű -napelemről vezérelt- technológiának köszönhetően az Ön rezsi költségei minimálisra csökkennek. Gázszámla nincs, villanyszámlája pedig kedvező, mivel a fűtés villamos energia felhasználásával történik. Természetesen, ha Ön a hagyományos gázfűtéssel képzeli el otthona melegét, azzal is kivitelezhető leendő otthona.

Extrák:
- a telken belül murvázott gépkocsiparkoló és út
- az adásvételi szerződés 50%-át a kivitelező fizeti

Az ingatlan emelt szintű fűtés kész állapotban kerül átadásra 2021. őszén. Az ár tartalmazza a telek vételárát. Kulcsrakész befejezés igény szerint kérhető a meghatározott anyagokkal 2,3 M Ft felár ellenében. CSOK igénybe vehető, melynek lebonyolítását irodánk díjmentesen vállalja. Az ingatlan illetékmentes! Amennyiben szeretné megtekinteni a telket, időpont egyeztetés céljából várom hívását: 30/ 2 905405
Érdeklődés
 
 
 
 
 
 
Küldés