Eladó ház Győrzámoly, 39.900.000 Ft, 103 négyzetméter
39,9 mFt
Győrzámoly,
eladó ház
Méret:
103 négyzetméter
Szobák:
2 + 2
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Győrzámoly
Alapterület:
103 négyzetméter
Ár:
39.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9933418
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
2 + 2
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
udvari
Kor:
új építésű
Telekterület:
703
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Szeretne egy családi házat, mely az Ön elképzelésének megfelelő alapterülettel, szobaszámmal, és elrendezéssel kerül megépítésre? Ez a vágya itt teljesülhet……..

Győrzámolyon, csendes utcában eladó egy 703 m területű telken található, 95,27 nm + 15,29 nm terasz alapterületű családi ház, melynek felépítését a kivitelező 2020. őszére vállalja. A ház teljes alaprajza, mérete, belső tereinek elrendezése a jövőbeni tulajdonos igényei szerint módosítható!!!!!!!
Az ingatlan belső elrendezése: előtér, nappali-konyha-étkező közvetlen terasz kapcsolattal, kamra, közlekedő, 3 szoba, háztartási helyiség, fürdőszoba wc-vel, külön álló wc.

A főfalak 30 cm vastagságú Leiertherm falazó elemből falazottak. A homlokzati hőszigetelés vastagsága 15 cm, a padlásfödém szigetelése pedig 25 cm. A nyílászárók 3 rétegű műanyag ablakok. A tető héjazata cserép. A fűtés és a meleg vízellátás kondenzációs gázkazánról megoldott. A hő leadók radiátorok, melyek igény esetén padló fűtés rendszerrel kombinálhatók, vagy kiválthatók.
Az ingatlan emelt szintű fűtés kész állapotban kerül átadásra. Kulcsrakész befejezés kérhető. A kivitelező kiváló szakmai tapasztalattal és múlttal rendelkező, tőkeerős vállalkozó.

Az ár tartalmazza a telek vételárát, a mérőórák, és azok bekötésének a költségeit, valamint a közműfejlesztési hozzájárulás díját. CSOK, babaváró hitel igénybe vehető, melynek lebonyolítását irodánk díjmentesen vállalja. Az ingatlan illetékmentes! Amennyiben szeretné megtekinteni a telket, időpont egyeztetés céljából várom hívását: 30/ 2 905405.
Érdeklődés
 
 
 
 
 
 
Küldés