Eladó ház Töltéstava, 34.990.000 Ft, 90 négyzetméter
34,99 mFt
Töltéstava,
eladó ház
Méret:
90 négyzetméter
Szobák:
4
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Töltéstava
Alapterület:
90 négyzetméter
Ár:
34.990.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9873257
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
udvari
Kor:
új építésű
Telekterület:
852
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Töltéstava, csendes utca, nappali + 3 szoba, 430 nm telek, 1 db udvari gk. beálló.

Családi házként funkcionáló, közös fallal nem rendelkező, külön bejáratú ikerházat ajánlok most figyelmébe, mely egy 852 nm területű telken kerül felépítésre. A helyi beépítési szabályzat lehetőséget teremt a 2 különálló ház kivitelezésére. Ennek köszönhetően az ingatlanhoz tartozó saját telekrész (430 nm) kerítéssel egyszerűen elválasztható.

A ház alapterülete 90,11 nm. A belső terek tervezett elrendezése: előszoba, nappali-konyha-étkező közvetlen terasz kapcsolattal, kamra, 3 szoba, háztartási helyiség, fürdőszoba, külön álló wc.
A főfalak 30 cm vastagságú Leiertherm falazó elemből falazottak. A homlokzati hőszigetelés vastagsága 15 cm, a padlásfödém szigetelése pedig 25 cm. A nyílászárók 3 rétegű műanyag ablakok. A tető héjazata cserép. A fűtés és a meleg vízellátás kondenzációs gázkazánról megoldott. A hő leadók radiátorok, igény esetén padló fűtés rendszerre módosítható.

Az ingatlan emelt szintű fűtés kész állapotban kerül átadásra 2020. nyarán. Igény esetén kulcsrakész befejezés kérhető. A ház belső tereinek mérete, elrendezése a jövőbeni tulajdonos igényei szerint még módosítható!!!!!!!!!!!!!
Az ár tartalmazza a telek vételárát, a mérőórák, és azok bekötésének a költségeit, valamint a közmű fejlesztési hozzájárulás díját.
A személyi feltételek megléte esetén CSOK, babaváró hitel igénybe vehető, melynek lebonyolítását irodánk díjmentesen vállalja. Az ingatlan illetékmentes! Amennyiben szeretné megtekinteni a telket, időpont egyeztetés céljából várom hívását: 30/ 2 905405
Érdeklődés
 
 
 
 
 
 
Küldés