Eladó iroda/üzlethelyiség Győr, Nádorváros, 39.000.000 Ft, 81 négyzetméter
39 mFt
Győr,
eladó iroda/üzlethelyiség
Méret:
81 négyzetméter
Jelleg:
Üzlethelyiség
Berendezés:
nincs megadva
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
iroda/üzlethelyiség
Jelleg:
üzlethelyiség
Település:
Győr
Alapterület:
81 négyzetméter
Ár:
39.000.000 Ft
Tulajdonviszony:
tulajdonjog
Ingatlan azonosító:
9942931
Emelet:
földszint
Elhelyezkedés:
házban
Ingatlan leírás
Győr-Nádorvárosban kínálom eladásra ezt a 73 nm + 17,84 nm terasz alapterületű, kulcsra kész állapotú, a Földhivatali nyilvántartásban lakás megjelölésű ingatlant, amely az adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas üzlethelyiségként, vagy irodaként funkcionálni.

Elhelyezkedését tekintve kimondottan forgalmas út mellett, egy új építésű, tégla kivitelezésű társasház földszintjén található. Bejárat az utcafront és a lépcsőház felől is lehetséges.
Az eredetileg 73 nm alapterületű lakást a jelenlegi tulajdonos 2 külön bejáratú, egyenként kb.: 36 nm alapterületű ingatlanná alakította át, melyek mindegyike több módú használatra alkalmas. Akár üzlethelyiségként, akár lakásként hasznosítva, értékálló befektetést nyújtanak a tulajdonosuk számára. Bérbe adásuk esetén, garantál, és folyamatos bevételt biztosítanak. Fontos megemlítenem, hogy Nádorváros ezen részén kuriózum, és kimondottan keresett az utca frontos üzlethelyiség. Saját használatú, lakás célú, vagy irodaként működő ingatlanként is kiváló. A komfort érzetet növeli a belső udvarra néző, 18 nm területű terasz, mely igazán kellemes életérzést nyújt.

A nyílászárók 3 rétegű, hőszigetelt üvegezéssel ellátott műanyag ablakok. A homlokzati hőszigetelés vastagsága 15 cm. A fűtési mód házközponti, egyedi méréssel. A lakáshoz tartozik 1 db utcai gk. parkoló (ára további 1 M Ft.), valamint egy, a mélygarázsban található gk. parkoló (ára további 3 M Ft.) A vétel ár nem tartalmazza a gk. parkolók árát, viszont kizárólag azokkal együtt eladó.

Irodánkban díjmentes hitel és CSOK ügyintézéssel tesszük teljes körűvé szolgáltatásainkat. Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, időpont egyeztetés céljából várom hívását: 30/ 2 905 405.
Érdeklődés
 
 
 
 
 
 
Küldés