Eladó lakás Ács, 17.499.000 Ft, 45 négyzetméter
17,499 mFt
Ács,
eladó lakás
Méret:
45 négyzetméter
Szobák:
2
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Ács
Alapterület:
45 négyzetméter
Ár:
17.499.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
10073595
Emelet:
1. emelet
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
házközponti (egyedi mérővel)
Elhelyezkedés:
társasház
Kilátás:
udvari
Építési év:
új építésű
Ingatlan leírás
A lehetőség, ami a környéken megvalósuló gazdasági beruházásoknak köszönhetően, a Győri befektetők figyelmét is felkeltette!!!!!!!

- Korszerű, kimondottan alacsony rezsi költséget biztosító, a 2021. évi energetikai szabványnak megfelelő fűtés rendszer.

- Megbízható, hosszú távú szakmai tapasztalattal rendelkező kivitelező, aki nem az íróasztal mögül vezényli le a cége által kivitelezett építkezéseket. Személyes munka végzés, melynek eredményeként nem fordulnak elő az úgynevezett „kivitelezési bakik”. Számos referencia munka Győrben és környékén.

- Az Ön pénzügyi helyzetéhez igazított rugalmas fizetési ütemezés.

- Teljes körű ügyintézés babaváró hitel, CSOK, és kamattámogatott hitel igénylése esetén.

Remélem, valamelyest sikerült eloszlatnom az építkezéssel kapcsolatos általános félelmeit, és felkeltettem az érdeklődését egy olyan ingatlan megvásárlásához, ahol nem kell illetéket fizetnie, és a belső terek hangulata az Ön ízlés világára szabható. Az első ütemben épülő társasházban minden lakás elkelt. Ne késlekedjen, a frissen meghirdetett második ütemben még minden lakás szabad………………………..Egyenlőre.

Kényelmes lakás számú (mindössze 7 lakás) társasház I. emeletén található ez a 45,34 nm + 8,3 nm erkély alapterületű ingatlan, melynek belső elrendezés: előtér, nappali közvetlen erkély kapcsolattal, konyha-étkező szintén erkély kapcsolattal, 1 szoba, fürdőszoba WC-vel.
A fűtés és meleg vízellátás hőszivattyús ház központi, lakásonként egyedi hőmennyiség mérővel felszerelve. A hő leadó padlófűtés, a fürdőszobában törölközőszárítóval kiegészítve. A nyílászárók műanyag kivitelezésűek, dupla hőszigetelt üvegezéssel. A társasház homlokzati szigetelése, már a 2021. évi szabvány szerint kerül kivitelezésre.
A lakás emelt szintű fűtés kész állapotban, 2021. májusában kerülnek átadásra. A kivitelező kulcsrakész befejezést vállal. Udvari gk. beálló 300.000,- Ft.
További hasonló paraméterű lakás a társasházban:

6-os, I. emelet, 48 nm + 6,48 nm erkély, nappali + 1 szoba, ár: 18.299.000,- Ft.

A vételárba tartozó extrák: térkövezett járda, a ház körbekerítése 3 oldalról. (Lakások bejárat felőli oldala nincs bekerítve).
Amennyiben felkeltette érdeklődését a kínált ingatlan, várom jelentkezését: 30/2 905 405.
Érdeklődés
 
 
 
 
 
 
Küldés