Eladó lakás Ács 29 177 381 Ft

Leírás

A lehetőség, ami a környéken megvalósuló gazdasági beruházásoknak köszönhetően, a Győri befektetők figyelmét is felkeltette!!!!!!!

- Korszerű, kimondottan alacsony rezsi költséget biztosító, a 2021. évi energetikai szabványnak megfelelő fűtés rendszer.

- Megbízható, hosszú távú szakmai tapasztalattal rendelkező kivitelező, aki nem az íróasztal mögül vezényli le a cége által kivitelezett építkezéseket. Személyes munka végzés, melynek eredményeként nem fordulnak elő az úgynevezett „kivitelezési bakik”. Számos referencia munka Győrben és környékén.

- Az Ön pénzügyi helyzetéhez igazított rugalmas fizetési ütemezés.

- Teljes körű ügyintézés babaváró hitel, CSOK, ÁFA visszatérítés, Zöld hitel és kamattámogatott hitel igénylése esetén.
A meghírdetett ár már az ÁFÁ-val csökkentett ár.

Remélem, valamelyest sikerült eloszlatnom az építkezéssel kapcsolatos általános félelmeit, és felkeltettem az érdeklődését egy olyan ingatlan megvásárlásához, ahol nem kell illetéket fizetnie, és a belső terek hangulata az Ön ízlés világára szabható. Az első ütemben épülő társasházban minden lakás elkelt. Ne késlekedjen, a frissen meghirdetett második ütemben még minden lakás szabad………………………..Egyenlőre.

Kényelmes lakás számú (mindössze 6 lakás) társasház földszintjén található ez a 58.38 nm + 13,47 nm terasz alapterületű ingatlan, melynek belső elrendezés: előtér, nappali közvetlen erkély kapcsolattal, konyha-étkező szintén erkély kapcsolattal, 2 szoba, fürdőszoba WC-vel.
A fűtés és meleg vízellátás hőszivattyús ház központi, lakásonként egyedi hőmennyiség mérővel felszerelve. A hő leadó padlófűtés, a fürdőszobában törölközőszárítóval kiegészítve. A nyílászárók műanyag kivitelezésűek, dupla hőszigetelt üvegezéssel. A társasház homlokzati szigetelése, már a 2022. évi szabvány szerint kerül kivitelezésre.
A lakás emelt szintű fűtés kész állapotban, 2022-ben kerülnek átadásra. A kivitelező kulcsrakész befejezést vállal. Udvari gk. beálló 500.000,- Ft.
További hasonló paraméterű lakás a társasházban:

1-es lakás: földszinti, 60,41 nm + 15,3 nm terasz, nappali + 2 szoba

A vételárba tartozó extrák: térkövezett járda, a ház körbekerítése 3 oldalról. (Lakások bejárat felőli oldala nincs bekerítve).
Amennyiben felkeltette érdeklődését a kínált ingatlan, várom jelentkezését.

Lakás részletei

Ár: 29 177 381 Ft
Méret: 45 négyzetméter
Azonosító: 10073595
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Házközponti (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota: Épülő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: Új építésű
Elhelyezkedés: Társasház
Tulajdonviszony: Saját
Kilátás: udvari
Egész szobák: 2
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift
  • Pince
  • Kertkapcsolat