Eladó lakás Győr, Nádorváros, 16.900.000 Ft, 28 négyzetméter
16,9 mFt
Győr,
eladó lakás
Méret:
28 négyzetméter
Szobák:
1
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Győr
Alapterület:
28 négyzetméter
Ár:
16.900.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
9794457
Emelet:
3. emelet
Szobák száma:
1
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
társasház
Kilátás:
panorámás
Ingatlan leírás
Rezsi havi 10.000,- Ft-ból? Itt lehetséges!

Győr-Nádorvárosban eladó ez a 27 nm + 3 nm erkély alapterületű, teljes körűen felújított, rendkívül alacsony rezsi költségű tégla lakás, melynek értékét növeli a kényelmes, és élhető környezetre jellemző elhelyezkedése.

Az ingatlan egy 3 szintes társasház III. emeletén található. A lakást a jelenlegi tulajdonos 2006-ban teljes körűen felújította. A munkálatok során 2 rétegű, redőnnyel felszerelt műanyag ablakok, valamint új, szintén műanyag bejárati ajtó került beépítésre. A szobát laminált padló, míg a közlekedőt, a konyhát, a fürdőszobát pedig járólap burkolattal látta el. A villanyvezetékek cseréje szintén megtörtént. A fűtés korszerűsítésekor egy önálló kéménnyel rendelkező, kombi gázkazánt épített be. A szobában található beépített szekrény a vételár részét képezi.
A belső terek elrendezése: közlekedő, szoba, főzőfülke, fürdőszoba. A közös költség meglepően alacsony: 3.800,- Ft/hó. A lépcsőház zárt, rendezett. A lakáshoz tartozik egy, a pince szinten található, saját tulajdonú, kb.: 3-4 nm területű tároló, valamint a zárt, belső udvaron álló, a lakással egy HRSZ-on lévő garázs, mely jelenleg nem használható. (Erről bővebb információval személyesen, vagy telefonon tudok szolgálni.) A környéken minden 300 m-en belül megtalálható: ABC, óvoda, iskola, orvosi rendelő, buszmegálló, park.

Az ingatlan megvásárlásához babaváró hitel, illetve hitel igénybe vehető, melynek lebonyolítását irodánk díjmentesen vállalja. Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, időpont egyeztetés céljából várom hívását: 30/2 905 405.
Érdeklődés
 
 
 
 
 
 
Küldés