Eladó lakás Győr, Nádorváros, 39.000.000 Ft, 81 négyzetméter
39 mFt
Győr,
eladó lakás
Méret:
81 négyzetméter
Szobák:
0
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Győr
Alapterület:
81 négyzetméter
Ár:
39.000.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
9942971
Emelet:
földszint
Szobák száma:
0
Fűtés jellege:
házközponti (egyedi mérővel)
Elhelyezkedés:
társasház
Kilátás:
kertre néző
Építési év:
új építésű
Ingatlan leírás
2 db garzon, vagy 1 db, 73 nm alapterületű, földszinti lakás.

Győr-Nádorvárosban kínálom eladásra ezt a 73 nm + 17,84 nm terasz alapterületű, kulcsra kész állapotú ingatlant, amely egy új építésű, tégla kivitelezésű társasház földszintjén található.

Az eredetileg 73 nm alapterületű lakást a jelenlegi tulajdonos 2 külön bejáratú, egyenként 36 nm alapterületű ingatlanná alakította át. Az egyik lakás az elhelyezkedésének és az adottságainak köszönhetően kimondottan alkalmas irodaként, vagy üzlethelyiségként funkcionálni, így a bérbe adása folyamatos bevételt biztosítana tulajdonosának. Fontos megemlítenem, hogy Nádorváros ezen részén kuriózum, és kimondottan keresett az utca frontos üzlethelyiség, ezáltal garantált az érték álló befektetés. A másik lakás a mérete és a paraméterei miatt szintén a keresett bérlemények közé tartozik. Saját használatú ingatlanként is kiváló, amennyiben Önnek elegendő egy olyan garzon, ami a belső udvarra néző, 18 nm területű terasznak köszönhetően, igazán kellemes életérzést nyújt.

A nyílászárók 3 rétegű, hőszigetelt üvegezéssel ellátott műanyag ablakok. A homlokzati hőszigetelés vastagsága 15 cm. A fűtési mód házközponti, egyedi méréssel. A lakáshoz tartozik 1 db utcai gk. parkoló (ára további 1 M Ft.), valamint egy, a mélygarázsban található gk. parkoló (ára 3 M Ft.) A lakás vételára nem tartalmazza a gk. parkolók árát, viszont kizárólag azokkal együtt eladó.

Irodánkban díjmentes hitel és CSOK ügyintézéssel tesszük teljes körűvé szolgáltatásainkat. Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, időpont egyeztetés céljából várom hívását: 30/ 2 905 405.
Érdeklődés
 
 
 
 
 
 
Küldés